top of page

OM GYLTEHOLMEN BRYGGER

Gylteholmen Brygger AS ble ferdigstilt i 2012 og er i sin helhet eiet og driftet av Drøbaksund Seilforening. Etter mange år med planlegging, prosjektering og forhandlinger med Frogn kommune, ble planene om et nytt havneanlegg for seilforeningens medlemmer endelig realisert. Alt utført på dugnad av iherdige ildsjeler som gjennom lang tid fikk gjort ide' til realitet. Med gode rammebetingelser fra kommune og profesjonell assistanse fra Drøbak Marineservice har seilforeningen fått et flott anlegg som vil være til glede for  både nåværende og framtidige medlemmer. Marinaen er også et tilbud til medlemmer som ikke er aktive seilere.

 

Havnen ligger perfekt til bak Gylteholmen i Hallangspollen, i le for de fleste vinder, strømmer og bølger fra både privat og kommersiell båttrafikk, og kun 5 minutters seiling fra hovedskipsleden vest av Oscarsborg. Marinaen er plassert i et flott maritimt miljø som er et yndet rekreasjonsområde for hytte-, kajakk- og båtfolk, der man kan hygge seg med turer, fiske og bading i de naturskjønne omgivelsene. Gylteholmen er tilgjengelig via gangbro eller med båt.

 

Bryggene er levert av Pontona og holder en høy standard, med el, vann og lys. Hovedbryggen har solide bølgebrytere i betong og alle faste plasser har to lange utriggere hvor den ene er laget for å benyttes som gangbro. Det er en port med kodelås for å komme inn på sjødelen av anlegget, men Dssf ønsker at resten av fasilitetene skal være tilgjengelige for alle. På land finner man en stor trebrygge med bord og benker, samt en grillplass. Det er prosjektert et servicebygg med dusj- og toalettfasiliteter på landsiden av anlegget. Dette prosjektet er et samarbeid med Frogn kommune og skal bygget skal stå ferdig i løpet av 2019 og være tilgjengelig for alle som besøker Gylteholmen.

bottom of page